AgroPlanet Ukraine

Магазин засобів захисту рослин та насіння

Інсектицид Енжіо 100 мл Syngenta

Код товару: 61
Наявність:
В наявності
Ціна:
380,00 грн./шт
  

Вміст діючої речовини: 141 г/л Тіаметоксам + 106 г/л Лямбда–цигалотрин
Хімічна група: Неонікотиноїди, Піретроїди
Діюча група: Тіаметоксам + Лямбда–цигалотрин
Клас токсичності: II
Препаративна форма: Концентрат суспензії

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ

• Поєднання потужного нокдаун-ефекту з тривалим періодом захисту внаслідок вираженої системної дії та якісної токсикації рослин
• Ефективний проти широкого спетру шкідників, у тому числі хлібного туруна та інших прихованоживучих, незалежно від погодних умов
• Зручний і безпечний у бакових сумішах
• Дві діючих речовини з різними механізмами дії унеможливлюють виникнення резистентності

ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТУ
Культура Спектр дії Фаза внесення Норма витрати, л/га Кратність обробок / Термін очікування
Пшениця озима* Клоп шкідлива черепашка, попелиці, трипси, цикадки Обприскування в період вегетації 0,18 2/20
Пшениця озима Хлібний турун 0,25–0,4 1/20
Ячмінь озимий Попелиці, хлібні клопи, п’явиці, блішки, трипси,
цикадки, ячмінний мінер, хлібні жуки

 

 

0,18–0,22

 

 

 

 

2/20
Ячмінь ярий Злакові мухи, цикадки, п’явиці, попелиці, трипси,
блішки, ячмінний мінер
1/20
Буряки цукрові Звичайний і сірий бурякові довгоносики, щитоноски, блішки, листкова бурякова попелиця 0,18 2/20
Виноградники Листкова філоксера, багатоїдний трубковерт, скосар кримський
Горох Горохова попелиця, горохова зернівка, горохова плодожерка
Яблуня Сірий бруньковий довгоносик (брунькоїд), казарка, букарка, яблуневий квіткоїд, яблуневий трач, яблунева зелена попелиця
Картопля Колорадський жук
Цибуля Цибулева муха, трипси 2/14
Капуста Хрестоцвіті блішки, капустяна попелиця, білани, капустяна міль, капустяна совка
Томати Колорадський жук, велика картопляна попелиця 2/20
Соняшник Геліхризова попелиця, шипоноска соняшникова 2/-
Сорго Велика злакова та інші види попелиць, цикадки 0,2–0,25
Хмільники Хмелева попелиця, великий люцерновий довгоносик, хмелева блішка, зелена цикадка, стебловий метелик 0,18 2/20
Землі несільськогосподарського призначення Саранові (личинки молодших віків) 2/-
Саджанці хвойних порід Соснові пильщики (звичайний і рудий), златки, сосновий підкоровий клоп 1/-
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ

Не застосовувати в екстремальних погодних умовах, коли комахи перебувають у стресовому стані. Енжіо ® дуже ефективний за низьких температур, на відміну від інших інсектицидів. Оптимальна температура застосування Енжіо ® — від +8 °С до +25 °С.

Для досягнення високої ефективності проти видів попелиць на польових культурах потрібно забезпечити завчасну токсикацію рослин до початку заселення. З огляду на це Енжіо ® слід застосовувати профілактично, за 5–7 днів до моменту появи попелиць на рослинах або при появі перших крилатих самиць-переселенок попелиць.

ЗЕОН–ТЕХНОЛОГІЯ

Препаративну форму Енжіо® виготовлено за Зеон–технологією. Це концентрат мікрокапсульованої суспензії, яка подовжує дію піретроїдного складника препарату та покращує термостабільність інсектициду загалом, фотостабільність і стійкість до опадів.

СУМІСНІСТЬ

Енжіо ® можна змішувати з загальновживаними гербіцидами, фунгіцидами, регуляторами росту рослин на відповідних культурах. При використанні бакових сумішей пестицидів слід дотримуватись рекомендацій компанії-виробника щодо сумісності кожного препарату-компонента бакової суміші.

РЕКОМЕНДОВАНА НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОГО РОЗЧИНУ

100–200 л/га для польових культур, 200–400 л/га для овочевих культур відкритого ґрунту, 400–800 л/га для культур захищеного ґрунту, 800–1200 л/га для плодово–ягідних культур залежно від об’єму крони дерева, 600–800 л/га для виноградників.

  • Дата публікації: 24.05.2023
  • Виробник: Syngenta
  • Препаративная форма: Концентрат суспензии
  • Обрабатываемые культуры: Картопля, Капуста, Цибуля, Томати, Яблуня
  • Действующее вещество: Лямбда-цигалотрин|Тиаметоксам

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Пошта (відділення)
  • Justin (відділення)
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Накладений платіж
  • Безготівковий розрахунок